CB Profile
nlende

Popkoor Whatever

Popkoor Whatever
Popkoor Whatever
22
Laura Korthof
Maurik
Gelderland
Nederland
Popkoor Whatever zingt Nederlands- en Engelstalige liedjes met dynamiek, ritme en inhoud. Uiteenlopend van “gouwe ouwe” uit de jaren ’70-’80 tot nummers uit de huidige hitlijsten.

Regelmatig nemen wij deel aan korenfestivals, al dan niet gepaard gaand met een weekenduitje.
Popkoor WhatEver is voor iedereen. Bij ons geen audities, wél gevoel voor muziek en ritme, enthousiasme en toewijding. Dit betekent dat er ook regelmatig thuis geoefend moet worden. Iedere woensdagavond komen we samen om ons nieuwe nummers eigen te maken en bestaande liedjes te fine tunen.
Zaterdag 1 juni
Populair
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.