CB Profile
nlende

Sparkling Voices

Sparkling Voices
Sparkling Voices
61
Arjen Uitbeijerse
Rhoon
Zuid-Holland
Nederland
Wij zijn een interkerkelijk koor met leden uit de hele regio rond rhoon, die gemiddeld 7 keer per jaar medewerking verleent aan een kerkdienst en om het jaar een eigen concert geven. de gemiddelde leeftijd ligt rond 60 jaar, maar dat merk je niet aan onze zang want wij horen heel vaak dat wij duidelijke en krachtige stemmen hebben. al eerder hebben wij aan uw prachtige koren festival deel mogen nemen en onze oude burgemeester, nu uw burgemeester, de heer h Bergman kwam toen met zijn hele gezin nog naar ons luisteren. wij zouden het zeer op prijs stellen als we daarom in 2019 weer van de partij mogen zijn
Zaterdag 1 juni
Religieus
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Sander vd Kaaij