Meer

Informatie koor

popkoor Seaside Rendez-Vous
popkoor Seaside Rendez-Vous
55
Frank de Vreeze
Goes
Zeeland
Nederland
Popkoor Seaside Rendez-Vous, een enthousiast Zeeuws koor bestaande uit een 7-koppige band en 55 zangers en zangeressen.
Seaside houdt wel van een beetje uitdaging en dat heeft de afgelopen jaren tot leuke resultaten geleid. In 2013 werd Seaside tijdens het Balk Top Festival in De Doelen in Rotterdam verkozen tot het beste popkoor van Nederland binnen haar eigen klasse. In 2016 won Seaside een korenwedstrijd van Omroep Zeeland en mocht videoclip opnemen van het nummer No Mercy van Racoon. En begin 2017 mocht een deel van het koor als backing vocals van de 3JS's meewerken aan hun concert in het CCXL theater in Vlissingen. Seaside zit niet stil en is momenteel druk doende met de voorbereidingen van haar nieuwe show, waarmee ze op 3 en 4 november 2018 in theater De Mythe in Goes staat.
Zaterdag 2 juni
Populair
Ja
Nee

 

 
Seaside Band
drums, persussie, piano, saxofoon, synthesizer, gitaar, basgitaar
30 minuten
band 6 x 2, koor 10 x 4
We hebben wel wat wensen.
Vorig jaar hebben we op de zondag helemaal aan het begin van de middag opgetreden, waardoor we nauwelijks publiek hadden. Ook hebben we een keer aan het eind van de middag op de Markt gestaan, ook nauwelijks publiek, omdat iedereen toen naar de afsluiting op het Abdijplein ging.
Die programmering zal te maken hebben met het feit dat wij graag een optreden van 1 uur doen omdat we dan maar een keer moeten opbouwen. Maar we hopen dat er toch een mouw aan te passen is. Want we willen wel heel graag een keer midden op de dag of als afsluiter op het Abdijplein optreden.
We zouden bijvoorbeeld de instrumenten al aan het begin van de middag op het podium kunnen zetten. Dat hebben we in het verleden ook al vaker gedaan. Als er geen andere koren met combo’s zijn lukte dat meestal wel. En anders kunnen we met de andere combo’s afstemmen. In dat geval kunnen we twee keer optreden op dezelfde locatie. Mocht dat niet lukken, dan geven we de voorkeur aan een optreden van een uur op het Abdijplein, maar in dat geval dus liever niet helemaal aan het begin van de middag, maar halverwege of aan eind van de middag.

Subsidiënten

GemMiddelburg

zeeland logo site