CB Profile
nlende

Popkoor Seaside Rendez-Vous

Popkoor Seaside Rendez-Vous
Popkoor Seaside Rendez-Vous
60
Frank de Vreeze
Goes
Zeeland
Nederland
Seaside Rendez-Vous, kortweg Seaside, komt uit Goes en bestaat sinds 2002. Het koor heeft 60 leden en staat onder leiding van dirigent Frank de Vreeze die elke dinsdagavond vanuit Zuid-Limburg (!) naar Zeeland komt om het koor te dirigeren.

Seaside Rendez-Vous telt 60 zangers en zangeressen en een zeskoppige band.

Het repertoire van Seaside bestaat uit vele soorten popmuziek. We zoeken graag nummers waarmee we ons van andere koren kunnen onderscheiden en waaraan de band een belangrijke bijdrage kan leveren.

Seaside treedt regelmatig op en doet mee aan festivals binnen en buiten de provincie. In november 2018 stonden we met onze show 'Seaside on the block' in theater De Mythe in Goes, in januari 2019 staan we in Paradiso Amsterdam tijdens de Paradiso Korendagen.

Wilt u meer van Seaside zien, kijk dan op onze website of Facebook pagina voor komende optredens.
Zaterdag 1 juni
Populair
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Seaside Band
drums, percussie, saxofoon, gitaar, basgitaar, piano