CB Profile
Niet vergeten...
nlende

Schorrekoor

Schorrekoor
Schorrekoor
22
Pieter-Jan van den Berg
Sint-Annaland
Zeeland
Nederland
Sint-Annaland heeft door de eeuwen heen altijd al een bijzondere band gehad met de zee. Het is daarom geen wonder dat een plaats als Sint-Annaland, met zijn lange en rijke verbondenheid met de zee, ook een koor huisvest.
Vanaf 23 maart 2007, de dag van de uitkomst van de eerste CD, is de nadruk op het zingen van zeemansliedjes vervallen. Het koor legt zich tevens toe op het zingen van Nederlandse nummers, Ierse volksmuziek en nummers van de The Beach Boys, The Beatles maar ook in de programmering onder meer het nummer “May it be” uit de film Lord of The Rings, zijn daarvan voorbeelden.

Het gezelschap bestaat nu uit ongeveer 27 leden, waaronder vijf vaste muzikanten (twee accordeonistes, een Bodhrán/cajón speler en twee gitaristen, onder wie een basgitarist) Het koor staat onder leiding van dirigent Pieter-Jan van den Berg. Bij uitvoeringen wordt het combo vaak uitgebreid door een aantal extra bevriende muzikanten.
Via deze website, www.schorrekoor.com, kunt u meer te weten komen over ons koor, een overzicht van ons repertoire, ons bezoeken, en, als u wilt, een optreden boeken.
Zondag 7 juni
Gevarieerd
Wij hebben als versterking nodig: 3x spreid microfoons voor versterking van het koor 2x solo microfoon Voorts als dat mogelijk is een piano welke versterkt is, aansluitmogelijkheid van twee accordeons op de versterker, een voor een drumstel, een voor de Bohdran en drie voor de gitaren. Tenslotte gebruiken wij monitors voor het geluid bij het koor. Wilt u zo vriendelijk zijn mij te berichten voor welke onderdelen wij zelf moeten zorgdragen?
De instrumenten, waaronder een elektrische piano als deze niet op de locatie beschikbaar is
Nog onbekend
Naamloos
Twee accordionistes, drie gitaristen, een Bodhran speler, een drummer en een pianist(e)