CB Profile
nlende

Koor Academie Beveren

Koor Academie Beveren
Koor Academie Beveren
45
Hera Wyckers
Beveren-Waas
België
Het koor van de kunstacademie Beveren is een zeer enthousiaste en gevarieerde groep mensen die één gemeenschappelijke passie hebben: ze houden ervan om samen te zingen.
Het koor bestaat al vele jaren, wellicht sinds de oprichting van de kunstacademie, en onderging de voorbije decennia reeds verschillende transformaties.
Vandaag zijn er een 50-tal koorleden. De meeste van hen zijn volwassen leerlingen die een instrument leren of leerden bespelen.
De afgelopen jaren omvatte het repertoire een zeer grote waaier aan genres: van barok tot pop, van klassiek, over operette tot wereldmuziek.
Zondag 2 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Stefan Van Landeghem