CB Profile
nlende

Zoetermeers Dameskoor

Zoetermeers Dameskoor
Zoetermeers Dameskoor
60
Hans de Wit
Zoetermeer
Zuid-Holland
Nederland
Het begon op 7 oktober 1982 en 36 jaar later bestaat het koor uit ruim 60 leden. In de loop van haar bestaan is een heel gevarieerd repertoire opgebouwd, dat voor elk wat wils biedt. Het repertoire kent licht klassieke nummers, popsongs, medleys van musicals en herkenbare evergreens. De afgelopen 36 jaar heeft het Zoetermeers Dameskoor vele hoogtepunten gekend en gezien het enthousiasme van de leden zullen er ongetwijfeld nog vele volgen.

Wat maakt het Zoetermeers Dameskoor zo bijzonder, dat veel dames al vanaf het prille begin lid zijn. Wat de leden verbindt is de prettige onderlinge sfeer en het zangplezier. Een belangrijke pijler is ook het streven naar kwaliteit om het koor tot steeds betere prestaties op te tillen. En zingen houd je jong. Sinds 16 jaar zingt het koor onder leiding van de bevlogen dirigent Hans de Wit. De bekende pianist / klavecinist Leonardo Valiante zorgt regelmatig tijdens repetities voor extra ondersteuning.
Zaterdag 1 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Leonardo Valiante