nlenfrdees

Meer

Informatie koor

Vocalgroup Close2Vida
Vocalgroup Close2Vida
18
Erik van Vugt
Made
Noord-Brabant
Nederland
Close2Vida is een vocal group die voornamelijk lichte muziek maar ook bekende popnummers zingt, vaak in close harmony uitvoering. Graag laten we u zien wie zijn zijn en laten we u horen wat we kunnen! Neem voor een impressie een kijkje onder de knop Media of op ons youtube kanaal.

Een korte geschiedenis
De basis voor deze vocalgroup is in 2010 gelegd met een examenproject voor de cursus Dirigent Licht Vocaal. Voor zijn afstuderen benaderde dirigent Rowan van der Westen mensen uit zijn omgeving (veelal uit koren waar hij als dirigent aan verbonden was) om gezamenlijk stukken voor zijn examen in te studeren. Een intensief traject volgde, met een prachtig eindresultaat.
Hiermee kwam een einde aan het projectkoor, maar ruim een jaar later pakte een aantal leden de draad weer op en besloten zij tot de formatie van Close2Vida.
‘Close’ duidt op close harmony, ‘Vida’ is ontleend aan het nummer ‘Viva la vida’ van Coldplay. Dit was een van de eerste nummers die na oprichting ingestudeerd werd (arrangement Jens Johansen).
In de afgelopen jaren is Close2Vida uitgegroeid tot een hechte groep vocalisten die hard wil werken om een breed en mooi repertoire op te bouwen. Blijven streven naar kwaliteit is ons motto!
Sinds september 2017 staat Erik van Vugt als dirigent voor deze groep.
Zondag 3 juni
Populair
nvt
nvt
nvt

Subsidiënten

GemMiddelburg

zeeland logo site