CB Profile
Niet vergeten...
nlende

Zanggroep Catalpa

Zanggroep Catalpa
Zanggroep Catalpa
18
Ton van Baest
Dongen
Noord-Brabant
Nederland
Catalpa is een zanggroep uit Dongen, die alleen uit vrouwen bestaat. Het koor staat onder leiding van dirigent Ton van Baest. Hij arrangeert de nummers en begeleidt ze op de piano.
Op dit moment bestaat het koor uit 18 leden, met allemaal dezelfde passie: op een ontspannen manier bezig zijn met zang. Ze zingen veelal 4-stemmig, waardoor een verrassende klank ontstaat.
De optredens zijn zeer divers: ze zijn te zien en te horen op kerstmarkten, festivals en bij concerten met andere koren. Hun repertoire is uitgebreid en uiteenlopend. Denk o.a. aan liedjes uit musicals, repertoire van The Beatles, Simon and Garfunkel , maar ook hedendaagse popnummers en nummers van Nederlandse zangers, zoals Marco Borsato en Ilse de Lange. Tijdens hun optreden zullen ze een mooie mix ten gehore brengen.

De variëteit aan optredens zorgt ervoor, dat het iedere keer een uitdaging blijft, om zich zo goed mogelijk te presenteren. Ze laten graag zien, wat ze op muzikaal gebied in huis hebben, maar net zo belangrijk vinden ze het plezier en de gezelligheid, die ze als groep hieraan beleven.
Zondag 7 juni
Gevarieerd
piano
Ton van Baest