CB Profile
nlende

De Freesias

De Freesias
De Freesias
2
geen
Kwadendamme
Zeeland
Nederland
De Freesias, een minikoor, de leden zijn Tanne en haar buurvrouw Meriette. De dames wonen in het denkbeeldige bejaardenhuis Huize Avondrood. Ooit maakten ze deel uit van De Klikoos, een bont gezelschap bestaande uit 9 leden dat voor een vrolijke noot zorgde tijdens Middelburg Volkoren.
Vervolgens kromp de bezetting naar 4 personen. In 2016 zetten de Klikoos er een punt achter en gingen Tanne en Meriette dapper samen verder als De Freesias.

Tanne en Meriette maken u graag deelgenoot van hun wel en wee in Huize Avondrood. Zij doen dat met hun liedjes en sketches in het mooie Zeeuwse dialect.
Zondag 2 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.