CB Profile
nlende

Vocaal Ensemble Cantare

Vocaal Ensemble Cantare
Vocaal Ensemble Cantare
32
Pim Overduin
Goes
Zeeland
Nederland
Nederland
Wij zijn ee 4 stemmig koor. Naast bekende koorwerken wil het ensemble ook minder bekende muziek brengen. Het Vocaal Ensemble Cantare zingt a capella en met begeleiding.
Het Vocaal Ensemble Cantare wil werken aan concerten voor de geoefende luisteraar, maar wil ook concerten geven die nieuw publiek trekken om zo het enthousiasme van het ensemble voor koormuziek over te brengen.
Het Vocaal Ensemble Cantare probeert haar grenzen te verleggen door in de komende jaren naast haar uitgebreide a capella repertoire andere activiteiten te ontplooien, zoals bijvoorbeeld het samenwerken met instrumentalisten.
Zondag 2 juni
Klassiek
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.