CB Profile
nlende

Zang-en muziekvereniging Windkracht Vier

Zang-en muziekvereniging Windkracht Vier
Zang-en muziekvereniging Windkracht Vier
70
Pieter-Jan van den Berg
Bergen op Zoom
Noord-Brabant
Nederland
We zijn een gemengde vierstemmige zang- en muziekgroep.
De groep telt ruim 70 leden die voornamelijk uit Bergen op Zoom en omgeving komen.

Met ons multiculturele repertoire, afkomstig uit de vier windstreken, willen wij mensen ontroeren en verrassen. In de liederen die we in de taal van het land zingen, staan we stil bij de ingewikkeldheid van de samenleving. Thema’s zoals onrechtvaardigheid, intolerantie en onverdraagzaamheid staan centraal. Daarnaast klinken vrolijkheid, blijdschap en liefde natuurlijk ook door in ons repertoire.

Onze naam ‘Windkracht Vier’ staat synoniem voor datgene wat wij willen uitdragen: geen zware storm, ook geen windstilte, maar een aangename bries van zang en muziek die inspireert en mensen laat genieten.
Zaterdag 1 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
nog nader te bepalen
Combo Windkracht Vier
4 a 5 personen