CB Profile
nlende

Maasstedelijk Meisjeskoor

Maasstedelijk Meisjeskoor
Maasstedelijk Meisjeskoor
15
Anneke van Es
Rotterdam
Zuid-Holland
Nederland
Het Maasstedelijk Meisjeskoor maakt deel uit van de koorvereniging Maasstedelijke Koren. Het is bestemd voor meisjes van 8 tot 21 jaar. Het repertoire is klassiek en eigentijdse muziek. Het koor repeteert 2x in de week, geeft concerten of wordt voor andere concerten en kerkdiensten gevraagd, werkt meerdere keren per jaar mee aan uitvoeringen van de Mattheus Passion van J.S. Bach en maakt jaarlijks een concertreis naar Duitsland. Het koor werkte mee aan uitvoeringen van o.a. "Gloria" van Vivaldi en "Ein Deutsches Requiem" van Brahms. Recentelijk werd meegewerkt aan de "Ceremony of Carols" van Britten en "het Weihnachtsoratorium" van Homilius.
Zaterdag 1 juni
Klassiek
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
nog niet bekend