CB Profile
nlende

Vida Vocalis

Vida Vocalis
Vida Vocalis
23
Vincent Spoeltman
Capelle aan den IJssel
Zuid-Holland
Nederland
Wij zijn een jong kamerkoor dat in 2016 is opgericht onder leiding van Vincent Spoeltman. Al vanaf de start was de ambitie om op hoog niveau muziek te maken. Zo werden mooie en uitdagende werken uitgevoerd als het Requiem van Howells of de vier psalmen van Grieg.
Het koor repeteert in Capelle aan den IJssel.
Onze dirigent Vincent Spoeltman heeft naast zijn solocarrière als concert- en operazanger altijd een grote liefde gehad voor koormuziek. Daarom besloot hij al tijdens zijn zangopleiding ook koordirectie te studeren. Hij volgde drie jaar lang een minor bij Wiecher Mandemaker. Masterclasses directie volgde hij o.a. bij Arie van Beek. ?Vincent is naast Vida Vocalis ook dirigent van het projectkoor Musica Vocalis.
Zondag 2 juni
Klassiek
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.