CB Profile
nlende

New Sound'78

New Sound'78
New Sound'78
56
Kees van Venetië
Zoetermeer
Zuid-Holland
Nederland
Wij zijn een gemengd koor uit Zoetermeer van ongeveer 60 leden. Door het jaar heen treden wij op in diverse tehuizen. Het koor bestaat, zoals uit de naam al blijkt, sinds 1978. Als koor proberen we naast een goede kwaliteit ook de gezelligheid en het plezier hoog in het vaandel te houden. Dat lukt omdat iedereen geniet van de goede sfeer en het uiteraard leuk vindt om samen te zingen.
Ieder jaar proberen wij een dagje uit te combineren met een zangactiviteit. Dat varieert van een zangconcours tot een korenfestival ergens in Nederland, zoals bijvoorbeeld het Middelburg VolKoren in Middelburg. Eens in de twee à drie jaar gaan we een heel weekend op stap. Dan wordt studie gecombineerd met optredens en gezellig samen zijn.
Zaterdag 1 juni
Populair
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Valeria Petounova