CB Profile
nlende

VocalMINT

VocalMINT
VocalMINT
9
Dennis van den Tillaart
Den Bosch
Noord-Brabant
Nederland
VocalMint
Wij zingen Pop, Jazz en Close Harmony , met bestaande en eigen arrangementen. Met veel plezier zingen we in de huidige bezetting vanaf 2017 onder deskundige leiding van dirigent Dennis van den Tillaart. De stemverdeling is; 2 sopranen, 2 mezzo’s , 2 alten, 1 tenor, 1 bariton en 1 bas. VocalMint repeteert 2x in de maand in Den Bosch. Optredens worden zelfstandig uitgevoerd.

*De naam VocalMint is een samenstelling van ‘vocaal’ en ‘Mint’, wat een term is uit de wereld van de kunst, antiek en tweedehands goederen die aangeeft dat iets in uitstekende conditie is.
Zaterdag 1 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.