CB Profile
nlende

Las Aceitunas

Las Aceitunas
Las Aceitunas
30
Stefaan De Lange
Lochristi Belgie
Oost-Vlaanderen
België
Tweestemmig koor dat uitsluitend canciones populares de Espana y America Latina brengt. De volledige bezetting bestaat uit een 25-tal zangeressen en zangers begeleid door de dirigent-pianist en 4 gitaristen op akoestische gitaar. Bij grotere optredens komt er nog een soliste dwarsfluit bij en een dansbaar. In feite zijn wij een Tuna koor naar analogie met de Spaanse tunabands, maar dan een jaartje ouder. We zingen ook gekende meezingers als bv. Guantanamera.
Zondag 2 juni
Populair
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
De Lange Stefaan
Muzikanten van het koor
4 gitaristen+percussionisten +dwarsfluit