CB Profile
nlende

The Roosettes

The Roosettes
The Roosettes
8
Tabitha van der Stel
Middelburg
Zeeland
Nederland
Rode lippen, stippeljurkjes en jazz klassiekers: dat is wat je krijgt bij The Roosettes. Een groep jonge vrouwen uit heel Nederland zingt barbershop arrangementen van nummers als When you're smiling, Dream a little dream en Do you want to know a secret. Ze nemen je mee naar een vintage verleden.

Sinds 2010 zingen de meiden in wisselende samenstelling close harmony songs op verschillende evenementen in Zeeland. The Roosettes nemen het publiek mee naar de jaren ’40 met hun retro image en entourage. Met zowel zwoele ballads als swingende tunes zit elk optreden vol nostalgie en prachtige harmonieën.
Zondag 2 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.