CB Profile
nlende

Zanggroep Novi Cantus

Zanggroep Novi Cantus
Zanggroep Novi Cantus
40
Peggy Smeets
Ohé en Laak
Limburg
Nederland
Nederland
Dit koor uit een klein dorpje aan de Maas in Middenlimburg is veelzijdig. Dit is zichtbaar tijdens hun optredens her en der. Ze brengen een verlzijdig repertoire ten gehore. Denk aan musical en film muziek, pop, klassiek, modern, Nederlandstalig, Engels Zweeds enz... De dirigent weet dank zij haar muziekkeuze en enthousiasme en professionele aanpak zowel koorleden als publiek te bekoren. Tijdens de repetities heerst een warme te gezellige sfeer en wordt tevens hard gewerkt. We besteden naast het samen zingen ook veel aandacht aan podiumtraining en koorscholing. Dit komt de klank, de samenzang en de harmonie van het koor ten goede.
Zondag 2 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Jeanny Vergoosen of Koen Vroemen