CB Profile
nlende

Popkoor X-Stream

Popkoor X-Stream
Popkoor X-Stream
50
Ineke Jasperse
Middelburg
Zeeland
Nederland
Popkoor X-Stream uit Middelburg bestaat ruim 13 jaar en heeft 50 leden.

Ons koor staat al vele jaren onder de leiding van dirigente Ineke Jasperse. Het door haar behaalde diploma van Amateur-Koordirigent is een stimulans geweest om het niveau van het koor te blijven verbeteren. We brengen pop-nummers van de Beatles tot Justin Bieber. Er wordt ook veel aandacht besteed aan choreografie.

Tijdens het optreden tijdens Middelburg VÓLkoren brengen een zo gevarieerd mogelijk repertoire met veel verschillende muzieksmaken met daarin ingrediënten van zowel oudere als actuele, a capella, ingetogen en up-tempo nummers. Een belangrijk onderdeel van optreden vinden we het plezier in het zingen dat we als koor uitstralen zodat het publiek al gauw wordt meegenomen in ons enthousiasme!
Zondag 2 juni
Populair
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.