CB Profile
nlende

Bevelands Koor

Bevelands Koor
Bevelands Koor
45
Willy Feijtel-Bout
Borssele - 's Heer Hendrikskinderen
Zeeland
Nederland
Bevelands Koor is een samengesteld koor, bestaande uit leden van Interkerkelijk Regiokoor Jubilate Deo uit Borssele en Koor 55+ uit 's Heer Hendrikskinderen.
Er wordt vierstemmig gezongen door sopranen, alten, tenoren en bassen. Het repertoire heeft een klassieke en religieuze achtergrond met een niet al te zware uitstraling. Het koor staat onder de bezielende leiding van dirigente Willy Feijtel-Bout met pianobegeleiding van Jolanda Nagelkerke. Woensdagavond repeteert Jubilate Deo in Borssele en dinsdagmiddag Koor 55+ in 's Heer Hendrikskinderen.
Zaterdag 1 juni
Religieus
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Jolanda Nagelkerke