CB Profile
nlende

KoorBusiness

KoorBusiness
KoorBusiness
20
Rogier de Pijper
Etten-Leur
Noord-Brabant
Nederland
Wie Zijn Wij

KoorBusiness is een enthousiast koor met als doel het samen zingen van meerstemmige arrangementen onder muzikale leiding van Rogier de Pijper.

De gevarieerde repertoire keuze wordt mede bepaald door alle koorleden en is merendeels Engels en Nederlandstalige populaire muziek, maar voor bv. Spaans of Frans lopen we ook niet weg.

Jong en oud vindt een plekje in ons koor. Ons koor bestaat uit circa 34 leden en nieuwe leden zijn altijd van harte welkom, met name onze mannen kunnen versterking gebruiken. Houd wel rekening met een wachtlijst voor sommige zangstem groepen.
Zaterdag 1 juni
Populair
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Stijn