CB Profile
nlende

Alphens Kozakken Koor

Alphens Kozakken Koor
Alphens Kozakken Koor
34
Arkadi Gankin
Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
Nederland
Alphens Kozakken Koor, zingt al ruim 11 jaar Byzantijns-Liturgiese en Vrolijke Kozakken liederen. Het is uiteraard een mannen aangelegenheid. Met veel enthousiasme word er gestudeerd op de muziek, en niet onbelangrijk; de uitspraak. Door de vele concerten heeft het koor inmiddels veel ervaring opgedaan.
Onder leiding van Arkadi Gankin die geboren is in Gomel (Belarus) heeft het koor inmiddels in de regio en ver daarbuiten een grote bekendheid gekregen. in 2017 is het koor zelf ook een week afgereisd naar Belarus met optredens in Gomel en Minsk.
Zondag 2 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
n.v.t