CB Profile
nlende

Vlissingse Oratorium Vereniging

Vlissingse Oratorium Vereniging
Vlissingse Oratorium Vereniging
90
Pim Overduin
Vlissingen
Zeeland
Nederland
De VLISSINGSE ORATORIUM VERENIGING (VOV) is een heel dynamisch koor, dat niet schroomt om van een klassiek concert een multimedia-productie te maken. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt uit het feit dat het concert met The Armed Man van Jenkins al een maand daarvoor zo goed als uitverkocht was. De VOV is niet meer weg te denken uit het culturele leven van Vlissingen en eigenlijk van geheel Zeeland.
Mocht u mee willen zingen, vooral mannenstemmen zijn schaars, neem dan eens contact op via de website www.vlissingse-oratoriumvereniging.nl
Zaterdag 1 juni
Klassiek
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Jos Vogel