CB Profile
nlende

NotaBene

NotaBene
NotaBene
48
Florian Zintzen
Aachen (Aken)
Duitsland
We zijn een gemengd koor van 51 leden (35 vrouwen en 16 mannen). Het koor bestaat meer dan 20 jaren.

Sinds 2004 is Florian Zintzen onze dirigent. Dankzij zijn grote pedagogisch en muzikaal kwaliteiten is ons niveau bestendig gegroeid. Onze liedjes bestemmen we altijd samen met Florian bij repertoireconferenties. Het is belangrijk, dat een gekozen lied ons bevalt en vreugde maakt bij het gezang.

Het repertoire omvat liedjes uit de laatste vijf jaarhonderden, van alle continenten, in verschillende talen, van klassiek over traditionals tot pop- en rockmuziek, van religieus tot wereldlijk muziek. We zingen steeds a capella.
Zaterdag 1 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.