CB Profile
nlende

Koor Invasion Zoetermeer

Koor Invasion Zoetermeer
Koor Invasion Zoetermeer
50
dirigent Hans de Wit
Zoetermeer
Zuid-Holland
Nederland
Wij zijn een gemengd koor, opgericht op 2 juni 1997 en bestaande uit 15 sopranen, 15 alten, 11 bassen en 11 tenoren. En zingen nummers van Ramses Shaffy, Marco Borsato, Ennio Morricone, Andrea Boccelli en nog vele anderen, kortom zeer gevarieerd. Wij hebben vorig jaar vanwege ons 20 jarig bestaan een rondtoer door Nederland gedaan en met verschillende mannenkoren concerten gegeven. Ook zijn wij dat jaar op jubileumreis naar Leipzig en Dresden geweest, was een belevenis om daar verschillende Kathedralen te mogen zingen.
Zaterdag 1 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Ton van Gool
nvt