CB Profile
nlende

Donjo

Donjo
Donjo
55
Gerard de Graaf
Eindhoven
Noord-Brabant
Nederland
Donjo is een Eindhovens koor, dat in 2020 haar 50-jarig bestaan hoopt te vieren. Door de aanwezigheid van leden van het eerste uur en nieuwe leden, kent het koor een frisse mix van ervaring en enthousiasme. Donjo heeft ongeveer 55 leden en een heel divers repertoire van middeleeuwse muziek tot zeer modern, van musicals tot Nederlandstalige meezingers. Het dirigeerstokje is in handen van Gerard de Graaf. Naast onze dirigent is hij ook de huisarrangeur en pianist. Door het jaar heen treden we een aantal keren op en iedere twee jaar staat er een groot optreden op het programma. Wilt u van Donjo op de hoogte blijven, weten waar en wanneer we optreden of lid worden, kijk hiervoor op onze website www.donjo.nl
Zondag 2 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Gerard de Graaf