CB Profile
nlende

Gospelkoor Glorify

Gospelkoor Glorify
Gospelkoor Glorify
60
Elsa Bezuijen
Middelburg
Zeeland
Nederland
Glorify is een enthousiast Gospelkoor uit Middelburg, opgericht in 1993, oefent wekelijks in Verenigingsgebouw “De Arne” in Arnemuiden, heeft ongeveer 50 zingende leden én een enthousiaste Glorify-band.
Glorify zingt over Gods liefde, redding en toekomst en verleent o.a. medewerking aan kerkdiensten, concerten, festivals en verzorgt avondvullende optredens.

Het repertoire bestaat uit gospel in de breedste zin van het woord. Er wordt zowel Nederlands- als Engelstalig gezongen.
Zondag 2 juni
Religieus
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Natalie Vane
Glorify-band
Piano, drums, gitaar, trombone, trompet, cello, dwarsfluit