CB Profile
nlende

EL Pio Popvocals

EL Pio Popvocals
EL Pio Popvocals
30
Rudy Pijfers
Etten-Leur
Noord-Brabant
Nederland
EL Pio Popvocals bestaat uit ruim 30 enthousiaste zangers en zangeressen. Ons koor is in 1997 opgericht door Rudy Pijfers. Rudy staat nu nog steeds “vóór het koor” als dirigent, is daarbij de artistiek leider en maakt ook nog eens de prachtige en originele arrangementen, die de basis vormen voor de hartverwarmende “sound” van EL Pio Popvocals. EL Pio popvocals zingt bestaande popmuziek meerstemmig op creatieve en unieke wijze en daar zijn we echt trots op. We zingen in ieder geval vierstemmig, waarbij de melodielijnen afwisselend door de verschillende zangstemmen voor hun rekening worden genomen. We zijn de lat in de afgelopen jaren steeds hoger gaan leggen en combineren het zingen met passende choreo. Het steeds beter overbrengen van de beleving en de intenties van de nummers op het publiek is één van onze huidige speerpunten. Daarbij worden we begeleid door William Croonen op keyboard. Deze muzikale alleskunner verrijkt de sound van EL Pio op een vaak onnavolgbare wijze. In Middelburg zullen we het publiek een aantal nummers uit ons nieuwste blok met het thema “James Bond” voorschotelen. We zijn erg benieuwd hoe het publiek gaat reageren en hebben er enorm veel zin in.
Zaterdag 1 juni
Populair
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
William Croonen