CB Profile
nlende

Sprundel Vocaal

Sprundel Vocaal
Sprundel Vocaal
40
dirigent Hans Reijs
Sprundel
Noord-Brabant
Nederland
Sprundel Vocaal is in 1997 opgericht en staat onder leiding van dirigent Hans Reijs, die al vanaf het begin bij ons koor aanwezig is. Hij bewerkt de nummers zelf die wij zingen. Iedere donderdag hebben we repetitie en worden begeleidt door ons combo, die ook altijd aanwezig zijn. Wij bestaan uit een enthousiaste groep zangers en zangeressen, het genre dat wij ten gehore brengen is gevarieerd, populaire liedjes zoals Zoutelande, maar ook stukken uit musicals.
Ben je benieuwd geworden, kom dan gezellig naar ons luisteren!
Zaterdag 1 juni
Populair
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Frans van Zundert
combo Allegro
piano, gitaar en basgitaar