CB Profile
nlende

Popkoor Rebound

Popkoor Rebound
Popkoor Rebound
60
Bart de Jong
Leidschendam-Voorburg
Zuid-Holland
Nederland
Popkoor Rebound uit Leidschendam/Voorburg is in september 2012 officieel van start is gegaan. Inmiddels hebben we een behoorlijk repertoire opgebouwd en de nodige ervaring met optreden opgedaan. Het repertoire bestaat uit populaire popnummers van de jaren 60 tot nu.
Uiteraard staat zingen bij ons op de eerste plaats maar ook de gezelligheid en saamhorigheid staan erg hoog in het vaandel. We doen ons best om dit tijdens onze optredens ook uit te stralen.
Bart de Jong is onze dirigent. Hij is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Door zijn enthousiasme lukt het hem telkens weer om het koor tot steeds hogere prestaties te inspireren.
Zondag 2 juni
Populair
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.