CB Profile
nlende

Zanggroep Spirit

Zanggroep Spirit
Zanggroep Spirit
34
Don Henken
Best
Noord-Brabant
Nederland
Een groep enthousiaste vrouwen en mannen die met elkaar genieten van hun gezamenlijke passie - zingen; dat is Zanggroep Spirit!
Het is de uitdaging van Spirit om de muzikale lat steeds een stukje hoger te leggen én te zorgen voor een podiumpresentatie die de betekenis van het lied ondersteunt.
Het repertoire van Spirit is veelzijdig: swingende songs, ontroerende ballads en pittige popnummers.
Spirit heeft meerdere grote theaterproducties op haar naam staan. In november 2017 heeft Spirit deelgenomen aan het Balk Topfestival in de Doelen in Rotterdam en daar de tweede prijs in de Eerste Klasse behaald. Daardoor mag Spirit aankomende november gaan deelnemen in de Topklasse.
Dirigent en arrangeur Don Henken werkt elke week vol enthousiasme en overgave aan het verfijnen van de nummers. Iedere noot moet zuiver zijn en met de juiste intentie worden neergezet. Op deze manier helpt hij Spirit naar een hoger niveau.
Muziek en podiumpresentatie worden samen met regisseur Anne Simkens perfect op elkaar afgestemd. Dit alles wordt muzikaal ondersteund door het bevlogen pianospel van pianist Joost Kraaijeveld.

Kom genieten en laat u verrassen!!!

Voor een impressie, kijk hieronder naar opnames die gemaakt zijn tijdens Middelburg Volkoren 2017.
https://www.youtube.com/watch?v=KJlHPrXt2NA
https://www.youtube.com/watch?v=6AwBfsh_6OY
Zaterdag 1 juni
Populair
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Joost Kraaijeveld