CB Profile
nlende

Lezzom

Lezzom
Lezzom
16
Elena Berdnikova
Gapinge
Zeeland
Nederland
Lezzom komt van Les Hommes. Een naam die lekker bekt, opvalt door zijn ongebruikelijke spelling en iets weergeeft van het licht rebelse karakter dat de leden niet geheel vreemd is.
Op 1 oktober 2007 namen enkele mannen, die elkaar hadden leren kennen door koorzang in de omgeving van Middelburg, het initiatief om een nieuwe zanggroep te formeren. De redenen van toen zijn nog steeds actueel en door één van de leden vastgelegd in het volgende lied:

Wij zijn zangers, een mannenkoor
A capella, we gaan er voor.
Houdt u van muziek, bent u ons publiek.
Voor u zingt vandaag: Lezzom.

Vele stijlen zingen wij,
Uw waardering maakt ons blij.
En wat heel zwaar telt, is geen roem of geld.
Dat is vriendschap bij Lezzom.

Uit de tekst van dit lied blijkt onder andere enthousiasme en toewijding, maar om het huidige kwaliteitsniveau in koorzang te bereiken, was de deskundig inbreng van dirigente
Elena Berdnikova van essentieel belang.
Zondag 2 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.