CB Profile
nlende

LOT's

LOT's
LOT's
20
Lotte van Roosmalen
Breda
Noord-Brabant
Nederland
Nederland
Wij zijn LOT’s! We bestaan sinds september 2013 en we hebben inmiddels al een uitgebreid repertoire. We zijn met 20 enthousiaste zangers, 9 mannen en 11 vrouwen, in de leeftijd tussen 30 en 55 jaar. Het koor wordt begeleid door de gedreven jonge pianiste Manon Berendschot. We zingen rustige popliedjes met een klassiek tintje, wereldmuziek en licht klassieke muziek. We zingen twee- en drie- en vierstemmig. We zingen a lot of tones en a lot of tunes.

Een aantal titels: Viva la vida van Coldplay, Fields of gold van Sting, And so it goes van Billy Joel, Une belle histoire, Eres tu, Mandela, California Dreaming, Gabriellas Song, Go down Moses, Royals van Lorde, The town I loved so well, All of me van John Legend, Barcarolle van Offenbach, Lopen tot de zon komt van Acda en de Munnik, So happy together van The Turtles.
Zaterdag 1 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Manon Berendschot
LOT's
9 mannen, 11 vrouwen.