CB Profile
nlende

Kir Royal

Kir Royal
Kir Royal
45
Pierre van Broekhoven
Sint Annaland
Zeeland
Nederland
"Kir Royal " is een sprankelend, enthousiast en veelzijdig 45 dames tellend koor dat vol overgave vierstemmig de mooiste liederen ten gehore brengt.
Vanaf de oprichting in 2006 staat het koor onder de bevlogen leiding van dirigent Pierre van Broekhoven en wordt begeleid door piano met incidenteel aanvulling door andere instrumenten o.a. viool en trompet.
Het uitgebreide repertoire bestaat uit nummers uit diverse Musicals, Franse Chansons, Oldtimers maar ook mooie klassieke luisternummers.
"Kir Royal" zingt in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Zweeds.
Zaterdag 1 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Imelda Hack - Brugmans