Het grootste en leukste koorfestival
in Zuid-West Nederland

 facebook  instagram57

Editie 2008 - Reakties

Enkele reakties die ons via mail bereiken.

 


Vivace uit Ittervoort heeft op zaterdag een geweldige dag gehad in Middelburg. We hebben gezongen op prima lokaties en voor een fijn publiek. Het koor heeft zijn best gedaan om iets goeds te laten horen en uit de reacties te horen zijn wij daar ook in geslaagd. Dankzij de prima organisatie in Middelburg hebben wij een dag gehad waar wij nog lang en graag op zullen terugzien. Wij hopen dat de andere koren ook deze ervaringen hebben gehad, dan kan het niet meer stuk.
Graag komen wij over een paar jaar weer terug naar Middelburg om te komen zingen met het koor Vivace.
Nogmaals bedankt voor de goede organisatie en wij blijven graag op de hoogte van der ontwikkelingen met Middelburg vol koren.
Met een muzikale groet uit Ittervoort.Gefeliciteerd met weer zo'n fantastisch weekend Middelburg vól-Koren!
Ik heb erg genoten en zit nu even na te genieten met de reportages op TV-Walcheren. (...)
Erg prettig gezongen in de Gasthuiskerk. Goede gastheer, erg prettig. (...)
Wat onzettend goed dat dit kan in zo'n provinciestadje als Middelburg.
Grandioos!Namens Flashback uit Goes wil ik u complimenteren met de organisatie van Middelburg Volkoren. Wat een karwei!! En voor de bezoeker verliep alles vlekkeloos.
Het was voor ons koor een bijzondere dag. (...) Het was voor ons een unieke gelegenheid om naar buiten te treden.
Voor de nieuwe leden was MBVK een onbekend fenomeen en ze waren allen zeer enthousiast. De opmerking dat het jammer was dat we maar twee keer mochten zingen hoorde ik vele malen.
Iedereen vond het een fantastisch geslaagde dag en een groots evenement.
Mannen en vrouwen van Middelburg Volkoren: hartstikke bedankt!!.Hans, van harte gefeliciteerd met dit grote succes van "Middelburg vól koren" !!!!!!!!
Gisteren heb  ik even van het evenement kunnen proeven en was helemaal onder de indruk van de sfeer. Op dat moment hoopte ik dat   de gemeente, de touristeshop etc. hier getuigen van zouden zijn. Wie weet! Middelburg als podium voor het korenfestival  is een fantastische combinatie . (...) Ik hoop dat je zal nagenieten.Petje af voor de organisatie van de volkorendagen. Ik heb geen storende fouten opgemerkt, integendeel, m.i. liep alles op rolletjes. Hier en daar liepen de optredens wat uit, maar dat ligt niet aan de organisatie.
Ik merk groot enthousiasme bij mensen die deze dagen bezocht hebben. Er worden ook echt vooroordelen weggenomen over koren, dat is grote winst.
De films zijn geweldig leuk om terug te zien, zeker op zo'n korte termijn. Ik ben lid van het M'burgs Kamerkoor, ook die film is heel leuk geworden, dus ook petje af voor de stagiairs en de begeleiders Rieks en Dirk.


 

Allereerst petje af voor alle vrijwilligers. wat een geweldige happening in Middelburg.
Wij van popkoor BSUR Breda vinden het ook erg leuk om in een artikel in de Zeeuwse Courant
als enthousiast koor te worden beschreven. Wat ons betreft graag volgend jaar weer.Hier een berichtje uit Limburg In Between.
Wij vonden het een geweldige ervaring en hebben veel opgestoken van de andere koren en aan de reacties zij ook van ons.
Voor ons koor was dit het eerste grote event waar we aan mee deden.
Gisteren op onze laatste repetitie waren de reacties enorm positief en dat ze dit vaker wilden doen. Zelfs voor het  volgende jaar wilden ze er een heel weekend van maken, maar dit ligt aan de uitloting. In ons stadje hebben we verteld over dit event via het info blad en het heeft gelijk een optreden opgeleverd.Ook is de motivatie van het koor enorm gestegen en de ideeen stromen binnen voor meer.
Wij van In Between wensen jullie heel veel succes voor het komende jaar want door gaan
moeten jullie zeker, je ziet wel: heel Nederland wil in Middelburg zingen.Een geweldig evenement. U vroeg om eventuele andere lokacties? Een ervan stond al in de PZC. De muziektent op het Molenwater en wat denkt u van de graanbeurs?
Waar ik me mateloos aan heb gestoord (u treft geen blaam) een koor wat stond te drinken en zingen op zondagmiddag, terwijl andere koren hun laatste lied lieten horen. Ze kwamen boven alles uit. Jammer.
Ik heb genoten. Eerlijk gezegd. Het was mijn eerste jaar dat ik dit evenement als Middelburgse bezocht, maar heb spijt dat ik nooit eerder ben geweest.We zijn weer met plezier aanwezig geweest in Middelburg. Het enige :
Zou je a.u.b. ons niet meer op willen zadelen met een elektrische
piano. Dat vond ik echt vreselijk in de kerk en voor onze muziek!
Verder was alles gezellig en we maken er met de vereniging tegenwoordig
gelijk een dagje uit van met eten e.d. na afloop.Allereerst: grote complimenten voor de (vrijwillige!!) organisatie van de 
volkorendagen. Wij, mensen van Tourdion, hebben genoten.
Twee locaties waren echt perfect: de kloostergangen en de Pagter. 
Molstraat 13 vonden wij geen fijne plaats om te zingen. Acoestisch niet en 
ook de sfeer niet geweldig. Maar dat was dan ook het enige 'minpuntje'.
Wij hopen nog vaak mee te kunnen doen.
Wij wensen jullie een welverdiende rustige zomer toe