Het grootste en leukste koorfestival
in Zuid-West Nederland

 facebook  instagram57

Cantiamo Delft

Cantiamo Delft
Cantiamo Delft
27
Bertram Treling
Delft
Zuid-Holland
Nederland
Vereniging Cantiamo is jong, verrassend en leergierig. Jong omdat Cantiamo bestaat uit 30 zingende leden tussen de 18 en 35 jaar oud. De dames hebben verschillende achtergronden maar delen samen een grote passie: zingen! Het koor bestaat sinds 2005 en is in die tijd enorm gegroeid op muzikaal-technisch niveau.

Verrassend is het gevarieerde repertoire. Het koor gaat graag de uitdaging aan met lastige klassieke muziek of anderstalige stukken. Daarnaast worden er ook met veel plezier en enthousiasme bijzondere bewerkingen van populaire- en musicalmuziek uitgevoerd. Ook verrassend is de bijzondere samenstelling van de harmonie (SSAA) in deze leeftijdscategorie en de intense koorklank.

Tot slot zijn alle koorleden leergierig. Cantiamo zoekt continu uitdagingen in de muziek, maar besteedt daarnaast ook veel tijd aan de ontwikkeling van de zangtechniek van de koorleden en de kwaliteit van de muziek.

Cantiamo zoekt internationaal naar muzikale samenwerkingen middels koorreizen. Naast deze geweldige ervaringen en het versterken van de onderlinge verbondenheid zijn er ook een aantal prijzen gewonnen, waaronder de Korencup Delft 2013. Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan in 2015 heeft Cantiamo een theaterstuk geproduceerd.

In januari 2020 heeft Cantiamo de provinciale NKF competitie van Zuid-Holland gewonnen. Waardoor we ons nu twee jaar lang 'Beste koor van Zuid-Holland' mogen noemen.
Zaterdag 3 juni
Gevarieerd