Het grootste en leukste koorfestival
in Zuid-West Nederland

 facebook  instagram57

We zijn zo ver! De programma's zijn bekend, de posters hangen en het programmaboekje kan gedownload worden. De zangers zijn bezig met hun laatste repetities. Wat heerlijk dat het weer allemaal kan 🎶

We hopen natuurlijk op mooi weer. Maar ook met wat wolken en een buitje blijven we zingen!

Dit jaar vieren we de 25e editie van Middelburg VOLkoren. Dit betekent dat er een extra programma is op de zaterdagavond; een meezingevenement. U kunt op zaterdagavond van 19.00 tot 21.00 uur op het Abdijplein heerlijk meezingen met bekende nummers onder begeleiding van Smartlappenkoor Scharretjoe - Vlissingen en popkoor X-Stream. Natuurlijk doen we ook weer een beroep op uw vrijgevigheid tijdens de festivaldagen. We collecteren maar hebben ook een QR-code op de collectebussen staan zodat u digitaal kunt schenken. We hopen op gulle gaven zodat er ook volgend jaar weer een zang festijn in Middelburg is.

Voor dit jaar: heel veel zang- en of luisterplezier! Laten we elkaar toelachen als we elkaar passeren ergens in de binnenstad of samen genieten van de zang op de Markt of Abdijplein. En dankbaar zijn dat we in alle vrijheid en gezondheid van elkaar kunnen genieten.

a

fototimfoto Tim AdriaanseJanuari 2021
Nu de periode van toch nog niet kunnen zingen met elkaar is verlengd en de vaccinaties tegen het Covid-virus waarschijnlijk niet voor de zomer zullen zijn afgerond is te voorzien dat er geen festivals in de gebruikelijke vorm zullen zijn vóór de zomer.

Een tegenvaller maar wel een verwachte.

 

Daarom heeft het bestuur van de Stichting Middelburg VÓLkoren besloten om dit jaar geen festival op de gebruikelijke wijze te organiseren.
We gaan wél heel hard aan de slag met een alternatief!
Wordt vervolgd………………….

 

 

 b

 

We zijn ook héél benieuwd of u, als bezoeker van de website of als koorlid, ideeën hebt die ons zouden kunnen helpen bij onze zoektocht naar een alternatief voor het festival van 2021.
Heeft u een idee? Geef het dan aan ons door via onderstaand formulier.

Alle suggesties zijn direct zichtbaar op deze website.

 

De volgende suggesties zijn al gedaan: