Het grootste en leukste koorfestival
in Zuid-West Nederland

 facebook  instagram57

We zijn zo ver! De programma's zijn bekend, de posters hangen en het programmaboekje kan gedownload worden. De zangers zijn bezig met hun laatste repetities. Wat heerlijk dat het weer allemaal kan 🎶

We hopen natuurlijk op mooi weer. Maar ook met wat wolken en een buitje blijven we zingen!

Dit jaar vieren we de 25e editie van Middelburg VOLkoren. Dit betekent dat er een extra programma is op de zaterdagavond; een meezingevenement. U kunt op zaterdagavond van 19.00 tot 21.00 uur op het Abdijplein heerlijk meezingen met bekende nummers onder begeleiding van Smartlappenkoor Scharretjoe - Vlissingen en popkoor X-Stream. Natuurlijk doen we ook weer een beroep op uw vrijgevigheid tijdens de festivaldagen. We collecteren maar hebben ook een QR-code op de collectebussen staan zodat u digitaal kunt schenken. We hopen op gulle gaven zodat er ook volgend jaar weer een zang festijn in Middelburg is.

Voor dit jaar: heel veel zang- en of luisterplezier! Laten we elkaar toelachen als we elkaar passeren ergens in de binnenstad of samen genieten van de zang op de Markt of Abdijplein. En dankbaar zijn dat we in alle vrijheid en gezondheid van elkaar kunnen genieten.

Wildcards

De organisatie van Middelburg VÓLkoren geeft koren, die zich volgens de reglementen tijdig hebben aangemeld voor deelname aan het festival, de mogelijkheid om een wildcard te verdienen door minimaal drie mensen af te vaardigen als "handjes" voor het festival.

 

Dat betekent dat het koor op minimaal één van de festivaldagen minimaal drie mensen beschikbaar stelt voor opbouw en uitvoering van het festival. Gedacht wordt aan het helpen opbouwen en opruimen van de pleinen op de festivaldagen, helpen in de infostand en andere voorkomende werkzaamheden.
Het bestuur neemt de indeling van de vrijwilligers op zich. Er zijn maximaal vijf wildcards per festivaldag beschikbaar.
In geval er redenen zijn om af te wijken van het bovenstaande, besluit het bestuur, na de werkgroep hierover gehoord te hebben.

 

Informatie en opgave via de secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Opgave vóór 1 december a.s.